Prova fäktning!

I SAF:s fäktsal kan alla, unga som gamla, komma och prova på fäktning. SAF håller med nödvändig utrustning, som utgörs av skyddsmask, plastrong (en inre skyddsväst), väst och värja. Varje deltagare måste ha med sig långa träningsbyxor, t-shirt och gymnastikskor med ljus sula. Du fäktar då på en förening, som fostrat massor av svenska mästare, världsmästare och även en världsetta.

I fäktning måste man vara snabb och gärna ganska vig. Man bör helst inte vara hetsig i humöret. Det leder ofta till slarv och oförsiktighet, vilket gynnar motståndaren.

Eftersom man är på helspänn under en hel match (5 minuter eller 3×3 minuter) ger fäktning kroppen en rejäl genomkörare, som kräver pauser och en avslutande dusch.

Vill du och dina arbetskamrater tävla mot varandra så att svetten lackar eller bara få en instruktion i den ädla fäktkonstens grunder? På SAF erbjuder vi också skräddarsydda, prisvärda och mycket uppskattade arrangemang för företag och din möhippa eller svensexa. Vi anpassar arrangemanget helt efter era önskemål och någon av våra duktiga instruktörer ser till att allt fungerar som det ska. Och inte är det dyrt heller!

Foto: Carro Hedin

Hitta hit